Bayern Münchenin laitahyökkääjä Serge Gnabry pelasi todella hurjan ottelun tiistaina, kun Bayern vieraili Bundesliigassa VfB Stuttgartin kotikentällä. 26-vuotias Gnabry teki kolme ja syötti kaksi maalia, kun Bayern haki Stuttgartista 5-0-vierasvoiton.

Gnabry on kotoisin Stuttgartista ja hän on VfB Stuttgartin kasvatti. Ottelu pelattiin kuitenkin tyhjälle stadionille, joten vanhoja tuttuja ei katsomossa ollut. Viisi ”tehomerkintää” sivuaa Gnabryn yhden ottelun ennätystä.

– Huonompiakin pelejä olen varmasti pelannut. Tietysti tuntuu äärimmäisen hyvältä, että pelasimme niin hyvin ja voitimme niin reilusti. Tämä oli mahtava päivä, Gnabry kommentoi.

Gnabry pelasi Bayernin avauskokoonpanossa ensimmäisen kerran lähes neljään viikkoon. Edellisestä bundesliigamaalista oli kulunut lähes kaksi kuukautta, mutta nyt ketsuppipullo aukesi oikein kunnolla.

– Asetan itselleni runsaasti tavoitteita sen jälkeen, kun en ole pelannut niin paljoa. Olin motivoitunut, mutta en olisi uskaltanut haaveilla siitä, että pelaisin tällaisen ottelun, Gnabry lisäsi.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
⚽⚽⚽🅰️🅰️

Just the casual 5️⃣ goal involvements for @SergeGnabry tonight 🤯

🔴⚪ #VfBFCB 0-5

Sofascore

@SofascoreINT
🔎 | FOCUS

It was the Serge Gnabry show tonight, as Bayern ran out 5:0 winners against Stuttgart:

👌 71 touches
⚽️ 3 goals
🥅 8 shots/4 on target
🅰️ 2 assists
🎯 2 big chances created
🔑 3 key passes
👟 40/48 acc. passes
💨 2/3 succ. dribbles
📈 9.9 SofaScore rating

#VfBFCB

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Edellisestä maalista Bundesliigassa lähes kaksi kuukautta ja heti perään Stuttgartin verkkoon kolme maalia ja pari alustusta. 🔥

viafree.fi/urheilu/serge-…

#bundesliga #bundesliiga

Gnabryn ennen eilistä ainoa viiden tehomerkinnän peli oli lokakuussa 2019 pelattu ottelu Tottenhamia vastaan lokakuussa 2019. Tuolloin Gnabry teki neljä maalia ja syötti yhden, kun Bayern rökitti Spursia maalein 7-2.

Gnabryn kolmen maalin lisäksi maalinteossa onnistui toinenkin tuttu mies, Robert Lewandowski, joka vastasi kahdesta muusta maalista. Lewandowski sai täyteen 42 bundesliigamaalia vuonna 2021. Se sivuaa legendaarisen Gerd Müllerin yhden kalenterivuoden maaliennätystä.

Lewandowskilla on vielä yksi ottelu aikaa ottaa ennätys yksin omiin nimiinsä, kun Bayern isännöi vuoden viimeisessä ottelussaan Wolfsburgia ensi perjantaina. Sen jälkeen joukkueella on edessään kolmen viikon pelitauko.