Tammikuussa tärähtää? Lähde: Glen Kamara on Valioliiga-seuran ostoslistan kärjessä

© Kuva: Juha Tamminen

On kulunut päiviä, viikkoja, kuukausia, jopa vuosia, mutta sitä ei ole vieläkään tapahtunut.

Huuhkajat-tähti Glen Kamaraa on huhuttu jo pitkän aikaa Valioliigaan, mutta hän pelaa yhä edelleen skotlantilaisjätti Rangersissa.

On jo tovin puhuttu siitä, että Rangersista Aston Villan manageriksi siirtynyt Steven Gerrard haluaa entisen luottopelaajansa Villa Parkille. Kamara solmi syyskuussa vuoteen 2025 asti ulottuvan jatkosopimuksen Rangersin kanssa, mutta seura takasi tällä itselleen lähinnä vain muhkean siirtokorvauksen.

Tammikuun siirtoikkuna kaiken muuttaa voi. Tuoreimpien tietojen mukaan Kamaran siirto Valioliigaan on nyt lähempänä kuin koskaan aiemmin.

TEAMtalk kertoo, että Gerrard on Kamaran ”suuri fani”, ja hänellä on ollut alusta lähtien tarkoitus hankkia Kamara Aston Villaan. Suomalaispelaajan uskotaan olevan Gerrardin ostoslistan kärjessä. Kamaran hankinnan todennäköisyyttä lisää entisestään Villan keskikenttäpelaaja Marvelous Nakamban loukkaantuminen. Zimbabwelaispelaaja on sivussa pelikentiltä noin 3-4 kuukautta.

Mirrorin mukaan Gerrard on saanut seurajohdolta luvan hankkia Nakamballe korvaajan. Lienee sanomattakin selvää, mihin suuntaan englantilaisluotsin katse kääntyy. Olisi suorastaan idioottimaista edes harkita muita vaihtoehtoja, koska Gerrard tietää tasan tarkkaan sen, mitä Kamara voi tuoda joukkueeseen.

Aston Villa ei suinkaan ole ainut seura Valioliigasta, joka on kiinnostunut Kamarasta. Myös Everton, Watford, Southampton, Burnley ja Newcastle ovat kaikki tarkkailleet suomalaispelaajan otteita.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.