Helsingin IFK sai uudet omistajat marraskuun lopulla. Siitä huolimatta HIFK ilmestyi 9. joulukuuta protestilistalle. HIFK Fotboll Ab:n toimitusjohtaja Christoffer Perret kertoi miksi.

Protestilistalle joutuu, jos velkoja ei ole maksettu määräaikaan mennessä. Mistään järisyttävistä summista ei ole IFK:n kohdalla kyse. Syyskuussa HIFK Fotboll Ab:lle ilmestyi 1444 euron protesti. Joulukuun alussa ilmestyi vielä uusi 2074 euron merkintä.

IFK:lla on yhä käynnissä osakeanti, joka on tähän mennessä tuottanut yli 700 000 euroa. Seura teki kuitenkin vuonna 2020 yli 700 000 euron tappiot. Marraskuussa seura esitteli uudet pääomistajat.

[readmore from=hifk]

Perret’n mukaan protestilistan merkintä on mennyt perintään ennen kuin uudet omistajat laittoivat rahansa sisään. Perret vakuutti, että merkinnät ovat hoidossa.

– Niitä laskuja oli useampikin, joita nyt selvitämme, että kaikki varmasti ok. Mutta laskut siis sittemmin hoidettu. Protestimerkinnän poistamisessa on sitten viive, Perret vastasi SuomiFutis-sivustolle tekstiviestitse.