Borussia Mönchengladbachin keskikenttäpelaaja Denis Zakaria on ilmoittanut seuralle, että hän haluaa vaihtaa maisemaa ensi kesänä.

Sveitsiläisen Zakarian, 25, ja Gladbachin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, joten hän vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta. Hän on edustanut nykyistä seuraansa 4,5 vuoden aikana lähes 150 ottelussa.

Siirtohuhuissa Zakaria on yhdistetty useisiin Euroopan suurseuroihin, kuten Bayern Müncheniin, Barcelonaan, Juventukseen ja Liverpooliin.

Gladbach menettää tämän kauden jälkeen toisenkin luottopelaajansa, sillä puolustaja Matthias Ginter aikoo jättää seuran. Myös laitahyökkääjä Patrick Herrmannin sopimus on päättymässä tähän kauteen, mutta hänen kanssa neuvotellaan vielä uudesta diilistä.

– Tiedämme nyt, kenen kanssa voimme suunnitella ensi kautta ja ketkä eivät ole täällä. Meillä on selkeyttä tämän kauden jälkipuoliskolle. Tämä oli meille tärkeää, kommentoi Borussia Mönchengladbachin urheilutoimenjohtaja Max Eberl seuran tiedotteessa.