Vuoden kovin siirtopommi vai kepponen? Espanjalaislehti painoi kirjaimellisesti uskomattoman jutun Cristiano Ronaldosta

© Kuva: Getty Images

Maailmalla pyörii päivittäin siirtouutisia ja -huhuja, joista osa pitää paikkaansa ja osa on täyttä hölynpölyä.

Mundo Deportivo kirjoittaa tänään, tiistaina, potentiaalisesta pelaajakaupasta, joka olisi varmasti toteututessaan vuoden isoin siirtopommi. Espanjalaislehtiä lukiessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että maassa vietetään tänään paikallista aprillipäivää, Día de los Inocentesiä.

MD kertoo, että Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo olisi tarjonnut palveluksiaan Barcelonalle, vaikka hän on edustanut nykyistä seuraansa vasta viime kesästä lähtien. Portugalilainen Ronaldo, 36, edusti Unitedia jo vuosina 2003-2009, mutta ennen paluutaan Manchesteriin hän pelasi myös Juventuksessa ja Real Madridissa, joka tunnetaan Barcelonan pahimpana vihollisena.

Ronaldo nousi Real Madridissa seurahistorian kaikkien aikojen maalintekijäksi ennen kuin jatkoi matkaansa Italiaan. Mundo Deportivo kertoo, että Ronaldo ei ole tyytyväinen siihen, miten hänen toinen visiittinsä Manchesterissä on sujunut, eikä hän ole vakuuttunut Unitedin uuden väliaikaismanagerin Ralf Rangnickin metodeista.

Lehden mukaan Ronaldo on ottanut yhteyttä Barcelonan toppariin Gerard Piquéhen, jonka kanssa hän pelasi Unitedissa vuosituhannen alussa. Kaksikko kohtasi toisensa usein myös, kun kummatkin pelasivat Espanjassa.

Jos Mundo Deportivon väitteet vaikuttavat vielä toistaiseksi jokseenkin uskottavilta, niin lisää on luvassa.

Mundo Deportivon mukaan Piqué on tiedustellut Barcelonan entiseltä kapteenilta Lionel Messiltä, voisiko tämä vuokrata Gavàssa sijaitsevan talonsa Ronaldolle. Lehti kertoo, että Ronaldo haluaisi asua talossa, jossa on seitsemän Ballon d’Oria, eli maailman parhaan pelaajan palkintoa, vaikka ne eivät olisikaan hänen omiaan. Ronaldo itse on palkittu kultaisella pallolla viisi kertaa.

– Jos hän pitää huolta palloista, eikä vie niistä yhtään mukanaan, niin ei talon vuokraamisessa hänelle ole ongelmaa, sanoi Messi tiettävästi.

Mundo Deportivo kertoo myös, että Ronaldo haluaisi Messin entisen pelinumeron eli kymppipaidan, mutta hänen olisi oltava Barcelonassa CR17, koska hän perisi kyseisen pelinumeron Luuk de Jongilta.

Jos et vieläkään ole täysin vakuuttunut Mundo Deportivon ja Ronaldon aikomuksista, niin kannattaa käydä läpi vielä lehden seuraavat väittämät.

MD:n mukaan Ronaldo haluaakin yllättäen pelata Eurooppa-liigassa Mestarien liigan sijasta. Tähän syynä on se, että Ronaldon ei tarvitsisi pelata Messin edustamaa Paris Saint-Germainia vastaan Mestarien liigassa ja hän pääsisi kilpailemaan pokaalista turnauksessa, jota hän ei ole koskaan aiemmin voittanut.

Mundo Deportivon mukaan Ronaldon motivaatiota lisää se, että myöskään Messi ei ole ikinä voittanut Eurooppa-liigaa. Näin ollen Ronaldo saisi palkintokaappiinsa pystin, jota Messillä ei ole. Lehti käyttää esimerkkinä myös Ronaldon voittamaa Euroopan mestaruutta. Messi on tosin Argentiinasta kotoisin, joten hän ei ole ikinä pelannut eikä tule ikinä pelaamaan EM-kisoissa.

MD:n artikkelin on kirjoittanut Madeiralla vaikuttava Inocêncio dos Santos. Melkoisia sattumia, kun muistaa, minkäniminen päivä Espanjassa on ja kun ottaa huomioon, että Ronaldo on vieläpä Madeiralta kotoisin!

Joten olisiko tässä kyseessä aprillipila vai yksi kaikkien aikojen siirtopommeista?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.