Zlatan ei pidä peliuran lopettamisajatuksesta – haluaa AC Milanilta sopimuksen ”loppuelämäkseen”

40 vuotta lokakuun alussa täyttänyt Zlatan Ibrahimovic ei ole lopettamassa uraansa, ainakaan vielä tähän kauteen.

Scudettoa vahvoin ottein metsästävän AC Milanin riveissä kaudella pelaamissaan yhdeksässä Serie A -ottelussa kuusi maalia iskenyt ruotsalainen suhtautuu ajatuksen uran lopettamisesta inhimilliseen tapaan.

– En tiedä mitä tapahtuu jalkapallon jälkeen, joten olen hieman peloissani lopettamisesta. Katsotaan nyt, mutta haluan pelata niin kauan, ettei mikään jää kesken, Zlatan sanoi Che Tempo Che Fa -talkshowssa.

– Haluan pelata niin kauan kuin adrenaliinia riittää. Pitää vain laittaa painetta Milanille niin, että saan sopimuksen loppuelämäkseni. Minulla on edelleen tavoitteita, ja haluan voittaa vielä yhden Scudetton.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.