Zlatan Ibrahimovic tarjoutui PSG:n urheilutoimenjohtajaksi, jotta joukkueeseen palaisi kuri – Pochettino vastasi aiheeseen lehdistötilaisuudessa

© Kuva: Getty Images

Ruotsalainen supertähti Zlatan Ibrahimovic tunnetaan kiistattomien pelitaitojensa ohella varsin suorasanaisena ja verbaalisesti lahjakkaana ihmisenä.

Tuoreessa kirjassaan Adrenaline: My Untold Stories, Ibrahimovic kertoo tarjoutuneensa Paris Saint-Germainin urheilutoimenjohtajaksi, kun ura jalkapalloilijana on ohi.

Hän kertoo teoksessa, että kykenisi palauttamaan kurin tähtiä vilisevään pariisilaisryhmään. Ruotsalaisen mielestä se on yksi keskeisimpiä ongelmia suurseurassa.

PSG:n nykyinen päävalmentaja Mauricio Pochettino joutui lehdistötilaisuudessa ottamaan kantaa supertähden argumenttiin.

– Kunnioitan kaikkien mielipiteitä. Sellainen minä olen ja kaikki voivat esittää ajatuksiaan vapaasti.

– Meillä kaikilla on kyky esittää näkemyksiään ja omia tulevaisuuden suunnitelmiaan. En silti aio kommentoida asiaa. Puhun vain niistä asioista, jotka ovat käsillä tällä hetkellä. Todellisuudesta.

Pochettino kertoi kunnioittavansa kaikkia ihmisiä, mutta olevansa haluton keskustelemaan muiden mielipiteiden sisällöstä.

Ainakin vielä toistaiseksi Ibrahimovic jatkaa menestyksekästä peliuraansa. Hän on viimeistellyt Serie A:ssa AC Milanille tällä kaudella kuusi maalia.

40-vuotiaan ruotsalaisen sopimus päättyy kesällä, mutta italialaismedian mukaan osapuolet neuvottelevat vuoden jatkosopimuksesta parhaillaan.

Mauricio Pochettinon luotsaaman tähtisikermän peli ei ole kulkenut tällä kaudella kenties aivan siihen malliin, kuin moni oletti kesän hankintojen jälkeen. Getty Images.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.