Sport Bild: Bayern München varautuu myymään Robert Lewandowskin kesällä – puolalaisella edessään kaksi erilaista jatkosopimustarjousta

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin puolalainen supertähti Robert Lewandowski paukutti juuri Kölnin verkkoon uransa 300. Bundesliigamaalin.

33-vuotias kärkipelaaja on edustanut müncheniläisseuraa kesästä 2014 asti. Jälki on ollut hurjaa, kuten varmasti koko jalkapallomaailma tietää.

Puolalaisen sopimus päättyy kesällä 2023. Bayern on valmistellut puolalaiselle jatkosopimustarjouksen tai oikeammin kaksi sellaista.

Saksalaisjätin seurajohto tarjoaa Lewandowskille vuoden jatkosopimusta, jonka palkka olisi sama kuin nykyisin eli noin 24 miljoonaa euroa kaudessa. Kärkipelaaja on Bayernin kovapalkkaisin pelaaja.

Müncheniläisten politiikkaan kuuluu, että yli 30-vuotiaille pelaajille ei tarjota vuotta pidempiä sopimuksia kerrallaan.

Toinen vaihtoehto on kahden vuoden jatkosopimus, joka ulottuisi kesälle 2025. Tässä tapauksessa Lewandowskille tarjotaan hivenen heikompaa vuosipalkkaa kuin nykyisin.

Supertähti ei ole kumpaankaan täkyyn vielä tarttunut. Hän on julkisesti todennut haluavansa pelata maailman absoluuttisella huipulla vielä neljä vuotta.

Bildin mukaan Bayern München on valmis myymään Lewandowskin tulevana kesänä, jos tämä ei laita nimeään jatkosopimukseen. Tällä tapaa suurseura saisi tähdestään vielä merkittävän siirtokorvauksen.

Lewandowski saapui Bayerniin toisesta saksalaisseurasta Dortmundista. Puolalaisen sopimustilanteen vuoksi müncheniläiset seuraavat hyvin tarkasti myös Erling Hålandin tilannetta.

Kenties historia toistaa itseään ja Bayern kaappaa jälleen pitkäaikaisen supertähden kärkeensä Die Schwarzgelbenin riveistä.

Lähde: Sport Bild, Transfermarkt


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.