FC Hongalle tulossa uusi vahvistus Borussia Dortmundin organisaatiosta

© Kuva: Getty Images

Kaikki merkit viittaavat siihen, että FC Honka julkaisee viikonlopun aikana tai ensi viikon alussa uuden pelaajahankinnan. Uusi hankinta on 22-vuotias saksalainen keskikenttäpelaaja Florian Krebs.

Krebs siirtyy Tapiolaan Borussia Dortmundin kakkosjoukkueesta, joka on pelannut Saksan Kolmosliigaa. Krebs tekee Sky Germanyn mukaan Hongan kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen, johon kuuluu optio myös kaudesta 2023. Tietojen mukaan Krebs suorittaa Hongan lääkärintarkastuksen tulevana viikonloppuna.

Pelaajasiirroista ja sopimuksista tunnettu Transfermarkt-sivusto on jo ilmoittanut Krebsin olevan Hongan pelaaja. Honka ei ole vielä tiedottanut siirrosta. Hongan manageri Hexi Arteva vihjaili uudesta hankinnasta Twitterissä viime tiistaina.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Krebs on tällä kaudella pelannut kahdessa Kolmosliigan ottelussa. Viimeiset minuutit tulivat joulukuussa. Syyskaudella Krebs oli useasta ottelusta sivussa selkävamman takia.

Krebs vietti pitkän pätkän Hertha Berlinin akatemiassa, josta tie vei tammikuussa 2020 Chemnitzer FC:n riveihin. Vain puolen vuoden jälkeen Krebs siirtyi kesällä 2020 Borussia Dortmundin organisaatioon.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!