Juventuksen huippuhankinta yllätti Gianluigi Buffonin – otti myös kantaa tähtipelaajan sopimustilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Dušan Vlahović käväisi perjantaina Juventuksen lääkärintarkastuksessa.

Vlahović allekirjoittaa Juventuksen kanssa neljän ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen.

Juventus maksaa Vlahovićista Fiorentinalle noin 75 miljoonaa euroa. 21-vuotias hyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella komeat 17 maalia Serie A:ssa.

La Gazzetta dello Sport haastatteli Juventus-legenda Gianluigi Buffonia, joka kertoi mielipiteensä Vlahovićin siirrosta. Tänään perjantaina 44 vuotta täyttänyt Buffon yllättyi siirrosta.

– Juventus oli vaikeuksissa, mutta nyt seura kulkee kohti oikeaa suuntaa. Vlahovićin hankinta yllätti minut. Hän on Erling Braut Hålandin ja Kylian Mbappén kanssa maailman paras nuori pelaaja. Hänessä on jotain erilaista. Minun aikakaudella tuon kokoiset pelaajat eivät olleet noin dynaamisia, Buffon viittasi 190-senttiseen Vlahovićiin.

Buffonilta tiedusteltiin mielipidettä myös Paulo Dybalan tulevaisuudesta. Dybalan sopimus Juventuksen kanssa päättyy kesällä. Osapuolet eivät ole toistaiseksi päässeet sopuun jatkosopimuksesta. Dybala vaatii tiettävästi kymmenen miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

– Olisi upeaa, jos Dybala päättäisi jäädä Juventukseen. Minäkin jäisin, jos olisin hänen tilanteessaan ja pudottaisin hieman taloudellisia vaatimuksiani, mutta vain jos tuntisin itseni arvostetuksi. Jos olisin Juventus ja saisin päättää, niin Vlahovićin ja Dybalan muodostama kaksikko olisi jotain upeaa, Buffon viittasi argentiinalaisen mahdolliseen jatkosopimukseen.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️