Lähde: Zinedine Zidane ottamassa kesällä jättipestin vastaan – pyrkimys vakuuttaa Kylian Mbappé

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain on pelannut hienoa kautta kotimaansa pääsarjassa Ligue 1:ssä. Pariisilaiset johtavat sarjaa 13 pisteen erolla seuraaviin.

Jättiseura on saanut silti paljon kritiikkiä osakseen. Mauricio Pochettinon asema päävalmentajana on kaikkea muuta kuin levollisen vakaa.

Mestarien liigassa peli on yskähdellyt ja on se tehnyt sitä ajoittain sarjankin puolella. Lionel Messi ei ole täysin istunut PSG:n muottiin vieläkään.

Tähtiä huhutaan niin sisään kuin ulos. Kirkkaimpana jatkuvissa siirtohuhuissa on supertähti Kylian Mbappé. Ranskalaishyökkääjää on viety kaikista vahviten Real Madridiin.

RMC Sportin ja PSG Talkin mukaan pariisilaisseura tekee kaikkensa sen eteen, että Mbappé solmisi jatkosopimuksen.

Lähteiden mukaan kesällä saattaa tästä syystä vaihtua myös valmentaja. Pochettinon osalta viimeinen niitti olisi varmasti muutenkin se, jos PSG putoaisi heti ensimmäisellä Mestarien liigan jatkokierroksella.

Vastuu saattaa silti vaihtua. Legendaarista Zinedine Zidanea on huhuiltu jo muutama tovi PSG:n puikkoihin. RMC kertoo, että Zidane haluaa ehdottomasti päästä tekemään töitä Mbappén kanssa, jos hän seuraan saapuisi.

Samalla maan kenties jopa kaikkien aikojen pelaaja, joka on osoittanut Real Madridissa saavansa tuloksia aikaan myös valmentajana, olisi ehkä porkkana myös Mbappén suuntaan.

Ehkä Zidanen PSG olisi sellainen, jonka kanssa vikkelä supertähti suostuisi jatkosopimuksen solmimaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.