Suomalaishyökkääjä Marcus Forssin Brentford kohtasi Englannin FA Cupissa neljännellä sarjatasolla pelaavan Port Valen. Turkulainen sai ottelussa todella pitkästä aikaa vastuuta avausvihellyksestä saakka.

Bees otti ottelusta selkeämmän otteen reilun 10 minuutin pelin jälkeen, pääsemättä kuitenkaan aina parhaille maalipaikoille.

Forss antoi näyttöjä jatkoon viemällä joukkueensa johtoon upealla takakulmavedolla, 27. minuutilla. Maalia edelsi tanskalaispelaaja Mads Bidstrupin pitkä nousu, jota Port Vale syystä tai toisesta ei saanut katkaistua.

Brentford FC

@BrentfordFC
It's as clinical as they come from @mforss_ but so much credit needs to go to Bidstrup

Mads carries it 60 yards before laying in Marcus on the left and he smashes it into the top corner

⚪ 0-1 🐝
#BrentfordFC #PVLBRE

FORSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

⚪ 0-1 🐝
#BrentfordFC #PVLBRE @London_Pride

Peli näytti ratkenneen lopullisesti, kun vieraiden Bryan Mbeumo napautti taululle 0-2, vain muutamaa minuuttia kentälletulonsa jälkeen.

Isäntien 19-vuotias lainapelaaja Huddersfieldistä, Kian Harratt puski kuitenkin joukkueensa taidolla mukaan vain hetkeä myöhemmin.

Mbeumo teki toisen maalinsa kymmeneen minuuttiin, päästyään Forssin tukemaan hyökkäykseen – pallo taidolla vasemman tolpan kautta sisään, juuri innostumaan ehtineen kotiyleisön harmiksi.

Ivan Toney ilmestyi odottamaan vuoroaan kentälle pääsyyn pian 1-3 -maalin jälkeen, mutta ei yllättäen ottanutkaan Forssin paikkaa pelissä. Samassa vaihdossa sisään nuori Myles Peart-Harris, ulos Saman Ghoddos ja Dominic Thompson.

Toney kaatui boksissa pian sisääntulonsa jälkeen, ja pallo vietiin täplälle. Mbeumo täydensi rankkarista hattutemppunsa.