FA Cup
Millwall – Crystal Palace
Lauantai 08.01. klo 14:45

Tammikuun alussa korkeimpien sarjatasojen joukkueetkin tulevat mukaan FA Cupin kolmannelle kierrokselle, ja tämä kierros on jalkapalloromantikkojen ilon lähde: pikkujoukkueiden etenemistä FA Cupissa seurataan ilolla, ja Daavid vs. Goljat -asetelmat puhuttavat jalkapallofaneja. Alasarjajoukkueiden mahdollisuuksia ei myöskään huononna se, että Valioliigajoukkueet harjoittavat cup-otteluissa kierrätystä pelikuorman tasaamiseksi.

Millwall on tällä hetkellä tukevasti Championshipin keskikastissa. Viime aikojen kunto ei ole ollut paras mahdollinen, mutta kotona joukkue on paha pala kelle tahansa. Timo Soinin suosikkijoukkue on viime vuosina ollut FA Cupissa hyvällä jalalla liikenteessä: 2016-17 joukkue pudotti useammankin valioliigaporukan matkalla puolivälieriin. Pari vuotta myöhemmin joukkue pääsi yhtä pitkälle, ja putosi Brightonille vasta pilkuilla.

Crystal Palace kärsii tänä vuonna Afrikan mestaruusturnauksesta pahasti: Cheikhou Kouyaté, Jordan Ayew sekä Wilfried Zaha pelaavat turnauksessa. Patrick Vieira olisi joka tapauksessa todennäköisesti kierrättänyt miehistöään, mutta maajoukkuemiesten poissaolo saa ainakin penkin melko ohueksi. Tässä eteläisen Lontoon derbyssä on jännitteensä, joten tunnelma tunnetusti kiihkeällä The Denillä on katossa.

Lyö vetoa ottelusta:

Palace on näilläkin kokoonpanoilla suosikki, mutta tässä ottelussa haisee cup-yllätys. Niinpä tällä kertaa ollaankin Millwallin matkassa – liki neljän kerrointa ei voi ohittaa. Suositus on Millwall voittaa ottelun kertoimella 3,83.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA