Marokko selvitti tiensä Afrikan mestaruusturnauksen puolivälieriin kaatamalla Malawin maalein 2-1.

Selkeänä altavastaajana otteluun lähtenyt Malawi siirtyi jo seitsemännellä minuutilla yllätysjohtoon, kun Gabadinho Mhango tykitti pallon yli 30 metristä maaliin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
The distance of this goal by Gabadinho Mhango 😱 #TeamMalawi

Marokko hallitsi ottelua suvereenisti ja nousi avausjakson lisäajalla ansaitusti tasoihin Youssef En Nesyrin osumalla.

Ottelun voittomaali syntyi 20 minuuttia ennen loppua, kun Marokon ykköstähti, seurajoukkuetasolla Paris Saint-Germainia edustava Achraf Hakimi laukoi pallon vapaapotkusta fantastisesti etuyläkulmaan.

ESPN FC

@ESPNFC
Hakimi sent it from distance 🤯🤯🤯

Hakimin huimaa maalia yltyi hehkuttamaan myös PSG:n supertähti Kylian Mbappé, joka tituleerasi seurakaveriaan pelipaikkansa parhaaksi maailmassa.

– Achraf Hakimi. Maailman paras oikea laitapuolustaja. Hyvää yötä kaverit, Mbappé twiittasi.