Tottenham suunnittelee keskikenttäpelaajansa Tanguy Ndombélén myymistä tässä kuussa, kertoo Sky Sports.

Ndombélé, 25, siirtyi Spursiin kesällä 2019 kotimaansa Ranskan suurseurasta Lyonista 60 miljoonalla eurolla. Hän on Tottenhamin seurahistorian ennätyshankinta, mutta ranskalaistaiturin otteet eivät ole vastanneet kyseistä titteliä.

Viime sunnuntaina Tottenhamin kannattajat buuasivat äänekkäästi Ndombélélle hänen löntystellessä vaihtoon 69. minuutilla FA Cupin ottelussa Morecambea vastaan, ja ranskalaispeluri suuntasi suoraan kentältä stadionin uumeniin. Peli oli vaihdon hetkellä 1-0 Morecamben hyväksi, mutta Tottenham voitti ottelun lopulta 3-1.

Sky Sportsin tietojen mukaan Ndombélé ei ole tyytymätön Tottenhamissa, mutta hän voisi harkita siirtoa muualle, jos sopiva tarjous tulisi eteen tässä kuussa. Spurs on neuvotellut Ndombélén kauppaamisesta italialaisten ja espanjalaisten seurojen kanssa.

Hänen sopimustaan kuitenkin jäljellä kolme ja puoli vuotta, mikä voi vaikeuttaa osaltaan Ndombélén myymistä olettaen, että Tottenham haluaa kelvollisen siirtokorvauksen ennätysostoksestaan.