Huuhkajien hyökkääjä Marcus Forss vaihtoi tammikuun siirtoikkunassa seuraa Englannin kentillä. Valioliiga-seura Brentford lainasi suomalaishyökkääjänsä sarjaporrasta alemmas Hulliin loppukauden ajaksi.

Kuluvalla kaudella Forss, 22, ehti pelata Brentfordissa 12 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kaksi. Osumista neljä syntyi liigacupin ottelussa neljännen sarjatason Oldham Athleticia vastaan.

V Sportin studiossa perattiin tiistaina Valioliigan siirtoikkunan tapahtumia ja käytiin läpi myös Forssin tilannetta.

– [Hull] City sai tietenkin uudet omistajat. Maksoivat noin 20 miljoonaa puntaa siitä seurasta, ja he ovat hankkineet nyt useammankin pelaajan, joten he yrittävät viedä asioita eteenpäin, kommentoi Keith Armstrong.

– Niillä on hieno stadion, eikä siitä ole niin pitkä aika, kun he pelasivat viimeksi Valioliigassa. Uusi tuleminen on varmasti toiveissa.

– Siellä on pomminvarma paikka edustusjoukkueessa, jossa hän (Forss) voi näyttää, mihin hänestä on. Ei olisi ihme, jos hän olisi ensi kaudella taas näyttämässä, mitä hän osaa Valioliigassa.

– Se mikä Forssillle on tietysti kaikista tärkeintä on se, että pääsee ympäristöön, jossa saa minuutteja nimenomaan ykkösjoukkueessa ja pääsee pelaamaan viikonlopusta toiseen. Se on kaikista tärkeintä. Puhutaan kuitenkin sen verran nuoresta kaverista, jatkoi Mika Kottila.

LUE MYÖS: