Yli 100 miljoonan euron floppi? Romelu Lukaku rikkoi kyseenalaisen ennätyksen

© Kuva: Getty Images

Chelsea teki viime kesänä seurahistoriansa kalleimman pelaajahankinnan, kun maksoi Romelu Lukakusta hulppeat 113 miljoonaa euroa.

Internazionalessa maaleja mättänyt, ja viime kauden päätteeksi myös mestaruutta juhlinut, Lukaku palasi lontoolaisseuraan isoin odotuksin, mutta kuluva kausi on mennyt belgialaiskärjeltä pahasti penkin alle.

Belgian A-maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä on tehnyt 28 otteluun yhteensä vain kymmenen maalia. Maaleista viisi on syntynyt Valioliigassa, jonka maalikuninkaaksi häntä kauden alla povattiin.

Lukakulta nähtiin lauantaina vierasottelussa Crystal Palacea vastaan kauden – ehkä jopa koko uran – heikoin suoritus. Hyökkääjäjärkäle pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia ja koski palloon ainoastaan seitsemän kertaa. Yksi näistä pallokosketuksista oli ottelun aloituspotku.

Hämmästyttävällä lukemallaan Lukaku rikkoi kyseenalaisen ennätyksen. Yksikään pelaaja, joka on pelannut täydet 90 minuuttia, ei ole koskaan aiemmin jäänyt yhtä vähille pallokosketuksille valioliigaottelussa. Pallokosketustilastojen kirjanpito aloitettiin kaudella 2003-04.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.