Goal: Neymar tehnyt päätöksen ensi kauden seurastaan

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain koki maaliskuun alussa valtavan pettymyksen, kun joukkue menetti kahden maalin johtoasemansa Real Madridia vastaan ja putosi Mestarien liigasta.

PSG:n supertähdet, Neymar ja Lionel Messi, olivat otteluparissa vaisuja ja saivat heti seuraavassa kotiottelussaan putoamisen jälkeen tuta kannattajien raivon. PSG-fanit vihelsivät kaksikolle läpi ottelun, samalla kun hyökkäystrion kolmas lenkki Kylian Mbappé sai nautti kotiyleisön suosionosoituksista.

Viime viikkojen aikana on riittänyt spekulaatioita monen PSG-pelaajan ympärillä. Yksi heistä on Neymar, jonka tulevaisuuden PSG-paidassa on arveltu olevan vaakalaudalla.

Ranskalaistoimittaja Romain Molinan kertoi aiemmin tässä kuussa, että PSG:n seurajohto harkitsee Neymarin myymistä. Sittemmin espanjaislehti AS uutisoi, että Neymar harkitsee lähtöä PSG:stä.

Goal kuitenkin kertoo, että viimeaikaisista tapahtumista huolimatta brasilialaistähti ei ole etsimättä uutta seuraa tulevana kesänä.

Sivuston mukaan Neymar on onnellinen Pariisissa, eikä hän halua muuttaa pois. Brasilialaishyökkääjän päätökseen vaikuttaa tiettävästi myös se, että hän on edelleen PSG:n parhaiten palkattu pelaaja, ja hän tiedostaa, ettei saisi vastaavaa palkkaa missään muussa seurassa.

Näillä näkymin Neymar pelaa PSG:ssä myös kaudella 2022-23. Hänen sopimuksensa ulottuu vuoteen 2025 asti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.