PSG:n sulaminen Mestarien liigan neljännesvälierissä on puhuttanut ymmärrettävästi Ranskassa. Jalkapallotoimittaja Daniel Riolo ei säästellyt kommenteissaan PSG:tä, eikä varsinkaan Neymaria.

Neymarin syöttö vapautti ensimmäisellä puoliajalla Kylian Mbappén maalintekoon. Tässä vaiheessa kaikki näytti enemmän kuin hyvältä PSG:n kannalta. Yhteismaalit olivat 2-0 ja peli oli täysin PSG:n hallussa.

Toisella puoliajalla maalivahti Gianluigi Donnarumma teki pahan virheen ja Karim Benzema riisti pallon ja viimeisteli hetkeä myöhemmin Realin avausmaalin otteluparissa. Vartti myöhemmin Neymar syötti pallon suoraan Luka Modricille Realin kenttäpuoliskolla.

Modric lähti pitkään juoksuun ja hetkeä myöhemmin tarjoili vielä komean syötön Benzemalle boksin sisään, eikä Real Madridin kärki erehtynyt. PSG:n pelaajat menivät shokkiin, ja vain hetki edellisestä Benzema tykitti jo 3-2:een yhteismaaleissa. Peli oli pelattu.

[readmore from=psg]

Riolon mukaan PSG ei valmistautunut otteluun asiaan kuuluvasti.

– Urheilu maailman huipulla on nöyryyttä ja henkistä vahvuutta. PSG valmistautui peliin menemällä muotiviikoille ja olemalla TikTokissa, Riolo sanoi RMC:n ottelulähetyksessä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Get French Football News

@GFFN
RMC pundit Daniel Riolo reacts to PSG's loss to Real Madrid:

"Sport at the highest level is about humility and mental strength. PSG prepare by going to Fashion Week & on TikTok."

Myös Neymar sai Riololta kovaa kritiikkiä.

– Neymar on pelle. Hänet pitäisi erottaa. Hän ei ole enää mikään jalkapalloilija. Hänen pitäisi mennä mieluummin muotiviikoille. Heinäkuussa on pokerin MM-turnaus, otan hänet mukaani, koska siinä hän on hyvä, Riolo kommentoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Get French Football News

@GFFN
Daniel Riolo on RMC: “Neymar is a clown. Neymar needs to be fired. He is no longer a footballer. He should go to fashion week instead. In July there are the world poker championships, I will take him with me, that’s what he is good for.”

Myös PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino sai osansa. PSG:n entinen pelaaja Jérôme Rothen ei pitänyt näkemästään.

– Missä hänen karismansa on? Isoimmat mahdolliset panokset ja missä hän on? Hän istuu perse kiinni penkissä, Rothen kommentoi RMC:llä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Get French Football News

@GFFN
Jérôme Rothen on Mauricio Pochettino: “Where is his charisma? This is the biggest stakes, where is he? He is sitting with his ass on the seat.” (RMC)

LUE MYÖS: