Mestarien liigassa saatiin keskiviikkoiltana todistaa jälleen huimaa jalkapallodraamaa. Real Madrid eteni puolivälieriin pudotettuaan PSG:n yhteismaalein 3-2.

PSG voitti kotonaan avausosan maalein 1-0. Pariisilaiset näyttivät pitkään kävelevän jatkoon, kun Kylian Mbappé vei vieraat jo 2-0-johtoon yhteismaaleissa. Näistä lukemista mentiin myös toisen osaottelun tauolle.

Toisella puoliajalla nähtiin yksi jalkapallohistorian erikoisimmista sulamisista. Reilun tunnin kohdalla Karim Benzema kävi riistämässä pallon Gianluigi Donnarummalta, ja pallo oli hetkeä möyhemmin maalissa. PSG:n pelaajat vaativat tilanteesta vapaapotkua, mutta turhaan.

PSG ei lopulta koskaan selvinnyt avausosumasta. Benzema iski vartti myöhemmin uudelleen ja tällä kertaa kahdella pikamaalilla. C Morelle ottelun selostanut Tuomas Virkkunen oli jälleen selostuskopissa elementissään.

– Benzemaaa! Ja Reaaaaal. On se mieletön! En tiedä, millä tämä seura aina nousee. Onko se se historia? Onko se perinteet vai mikä piru se on, mutta Real tulee aina. Järjettömän hieno ilta Madridissa, Virkkunen fiilisteli Benzeman illan toista osumaa.

Virkkunen ei ehtinyt oikeastaan edes vielä lopettaa edellisestä maalista puhumista, kun Benzema iski hattutemppunsa.

– Yleisö kohahtelee uudemman kerran, koska se maali (Benzeman toinen maali) jää tosiaan voimaan… Ja Real tulee heti uudemman kerran. Marquinhos, ja aivan uskomaton! Aivan järjetön! Miten sekin voi tippua suoraan Benzemalle. 3-1! Ja se järjettömyys Madridin illasta ei ole loppunut.

– Nyt tapahtuu jotain maagista, Virkkunen tunnelmoi.

PSG:n sulaminen Mestarien liigan jatkopeleissä ei toki ole uusi asia. Vuonna 2017 Barcelona nousi kanveesista ja pudotti PSG:n jatkosta voittamalla toisen osaottelun maalein 6-1. Silloinkin Virkkusen selostus jäi elämään, ja se huomioitiin myös maailmalla.

Voit katsoa Virkkusen tuoreimman tunnelmoinnin tästä (MTV Urheilu).

LUE MYÖS: