Kun Real Madridin ja PSG:n välistä Mestarien liigan otteluparia oli jäljellä enää puoli tuntia, oli PSG tukevasti kiinni puolivälieräpaikassa, sillä se johti otteluparia maalein 2-0 Kylian Mbappén kahdella maalilla. Viimeisen puolituntisen aikana ”kentällä oli kuitenkin vain yksi joukkue”, kuten Madridin valmentaja Carlo Ancelotti luonnehti. Karim Benzema teki kolme maalia 17 minuutissa ja Real Madrid eteni jatkoon yhteismaalein 3-2.

PSG on romahtanut Mestarien liigan pudotuspeleissä monina vuosina monin eri tavoin. Selkäranka vaikutti taittuvan pahasti jo Benzeman 1-1-tasoitusmaalin myötä ja lopun pelaamista voi luonnehtia lähinnä paniikinomaiseksi.

Järkytys paistoikin näkyvästi PSG:n pelaajien kasvoilta loppuvihellyksen sinetöityä sen, että PSG pelaa loppukauden aikana enää Ranskan Ligue 1:tä, jota se johtaa 13 pisteen erolla. Pelaajien ilmeet olivat epäuskoisia, ja vaikka kamerat eivät enää pukukopppiin mukana seuranneetkaan, on tunnelma ollut sielläkin räjähdysherkkä.

Marca kertoo, että Benzeman ensimmäisessä maalissa virheen tehnyt Gianluigi Donnarumma ja Neymar kävivät tulista sananvaihtoa pukukopissa. Kiista oli menossa jopa käsirysyksi, kunnes muut pelaajat erottivat kaksikon toistensa kimpusta.

[readmore from=PSG]

Riita alkoi, kun Neymar syytti italialaismaalivahtia tämän pallonmenetyksestä Benzemalle. Donnarumma vastasi muistuttumalla, että 2-1-maalissa puolestaan Neymar menetti pallon Luka Modricille ja Madrid pääsi rakentamaan hyökkäyksensä. Äänenpainot nousivat, eikä kumpikaan ollut pystyä enää hillitsemään itseään.

Välikohtaus ei ollut ainoa PSG:n ison luokan tulistuminen. Suurempia seurauksia voi olla sillä, kuinka seuran puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi marssi tuomarien pukukoppiin, rikkoi avustavan paitsiolipun ja uhkasi tappaa erään Real Madridin työntekijän.