PSG hävisi keskiviikkona kauden tärkeimmän ja suurimman ottelunsa, kun Real Madrid pudotti pariisilaisjätin Mestarien liigasta yhteismaalein 3-2 ja eteni välieriin.

PSG:lle pettymys on suorastaan valtava, sillä joukkue on rakennettu voittamaan Mestarien liiga. Samalla kevätkaudelta putosi pohja. Pelattavaa ei enää juurikaan ole, koska PSG johtaa Ranskan pääsarjaa 13 pisteen erolla. Lisäksi PSG on jo pudonnut Ranskan cupista.

PSG:n maalivahti Gianluigi Donnarumma teki keskiviikkoisessa huippuottelussa valtavan henkilökohtaisen virheen. Karim Benzema prässäsi häntä aggressiivisesti ja Donnarumma syötti sen myötä pallon suoraan vastustajalle ja muutamaa sekuntia myöhemmin Benzema iski pallon verkkoon. Se käynnisti Real Madridin takaa-ajon, joka päätyi lopulta voittoon.

Ranskalaismedian mukaan Donnarumma ja toinen PSG-tähti Neymar olisivat ottaneet fyysisesti yhteen pukukopissa ottelun jälkeen. Lue lisää täältä.

[readmore from=PSG]

Neymar ja Donnarumma ovat kuitenkin kiistäneet väitteen myöhemmin torstaina. Neymar julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan WhatsApp-keskustelustaan Donnarumman kanssa. Donnarumma ilmeisesti pahoitteli Neymarille takaiskumaaliin johtanutta virhettään.

– Terve, Ney. Olen pahoillani eilisestä. Tällaiset uutiset ovat anteeksiantamattomia, Donnarumma kirjoitti Neymarille linkaten hänelle Marca-lehden uutisen kaksikon väitetystä tappelusta.

– Ystävä! Ole rauhassa. Tuollaista voi tapahtua jalkapallossa. Olemme joukkue ja olemme tukenasi. Olet vielä hyvin nuori ja tulet voittamaan vielä paljon. Nouse ylös ja jatketaan, Neymar vastasi.

Lisäksi Neymar julkaisi Instagramissa tarinan, jossa hän kiisti täysin Marca-lehden väitteet.

– Vihaan tulla tänne puhumaan uutisista. Etenkin, koska tuo uutinen on valhe. Pukukopissa ei ollut minkäänlaista tappelua. Luokattomat toimittajat haluavat vain myydä juttujaan. Ottakaa selvää jutuistanne seuraavalla kerralla, Neymar puhisi.

BeSoccer

@besoccer_ES
❌Neymar niega en su Instagram haber tenido ninguna pelea con Donnarumma en los vestuario tras la eliminación del PSG

🗣️"Periodistas incompetentes que quieren vender"