Huuhkajien maalivahti avasi Skotlannin siirtonsa motiiveja: ”Hyvä onnistuminen antoi eväitä”

© Kuva: Juha Tamminen

Carljohan Eriksson on avannut siirtoaan Skotlannin Valioliigassa pelaavaan Dundee Unitediin. Huuhkajien maalivahti on viettänyt seurassa kuukauden solmittuaan sopimuksen loppiaisena.

Eriksson valittiin viime kaudella Mjällbyssä Ruotsin Allsvenskanin parhaaksi maalivahdiksi. Suomalainen jäi vain 16 minuutin päähän sarjan nollaennätyksestä pidettyään maalinsa 792 minuuttia peräkkäin puhtaana.

– Ruotsissa tuli vietettyä neljä vuotta ja tuli sellainen fiilis, että voisi lähteä kokeilemaan jotain uutta sekä jalkapalloilullisesti että elämän kannalta. Tutustua uuteen kulttuuriin ja hakea virikkeitä uudesta ympäristöstä. Hyvä onnistuminen viime kaudella antoi siihen eväitä, että siirtyminen muualle oli mahdollista, Eriksson avasi siirtonsa motiiveja Palloliiton verkkosivuilla.

– Kysyin monilta tarkemmin Skotlannista ja minkä tyyppinen liiga, millainen ympäristö ja maa ovat. Kuulin pelkästään positiivisia asioita. Seura oli tehnyt taustatyönsä ja halusi minut sinne, joten lopulta ratkaisu oli aika helppo tehdä.

Eriksson ei ole vielä toistaiseksi debytoinut Dundeen riveissä. Seura on tällä hetkellä Skotlannin liigassa kuudennella sijalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.