HJK on lähettänyt laitapelaajansa Kevin Kouassivi-Benissanin lainalle FC Lahteen. 23-vuotiaan HJK:n oman kasvatin lainapesti kattaa kauden 2022. Samalla HJK ja Kouassivi-Benissan jatkoivat pelaajasopimustaan kauden 2023 loppuun.

Kouassivi-Benissan debytoi Veikkausliigassa HJK:n paidassa kaudella 2018. Nyt pelattuna on kaikkiaan 43 veikkausliigaottelua, mutta HJK:ssa niistä on tullut vain 16. Kaudella 2019 Kouassivi-Benissan haki peliminuutteja RoPS:sta ja kaudella 2020 Interistä. Nyt edessä on siis kolmas lainapesti vain neljän kauden sisällä.

– Olen HJK:n kasvatti ja tämä on minun neljäs kauteni edustusjoukkueen mukana ja kolmas laina. Talvikausi on sujunut ihan hyvin ja odotan innolla, että pääsen pelaamaan ja näyttämään osaamistani. Lahti vaikuttaa hyvältä ja ilmapiiri ja meininki on ollut hyvä, Kouassivi-Benissan kommentoi lainaansa FC Lahden kotisivujen uutisessa.

Kouassivi-Benissan voi pelata oikeana laitapuolustajana, wing-backina tai keskikentän oikealla laidalla. HJK värväsi samalle pelipaikalle täksi kaudeksi RoPS:sta lupaavan 17-vuotiaan Miska Ylitolvan, joka nousi yllättäen keskiviikkona Huuhkajien joukkueeseen. Ylitolvan nopean läpilyönnin voineekin arvella laskeneen Kouassivi-Benissanin osakkeita HJK:n sisäisessä pelaajahierarkiassa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
💥 Kevin Kouassivi-Benissan lainalle FC Lahteen

”KB” teki samalla jatkosopimuksen HJK:n kanssa.

👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Kakkonen #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi