Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen palasi maajoukkueeseen ja paluu ei olisi voinut upeammin alkaa. Eriksen tykitti upean maalin heti ensimmäisellä kosketuksellaan Hollantia vastaan.

Täydellistä iltaa Eriksen ei sentään saanut, sillä Hollanti voitti Tanskan maaottelussa maalein 4-2. Eriksen muistanee kuitenkin ottelun pitkään.

Eriksen koki kauhunhetkiä viime kesän EM-kisoissa Suomea vastaan, kun hän tuupertui kentän pintaan kesken ottelun. Eriksenin sydän pysähtyi. Häntä elvytettiin kentän pinnassa ja sydän saatiin lyömään taas, vaikka pahinta jouduttiin pelkäämään pitkään.

Nyt Eriksen on tehnyt paluuta huippujalkapallon pariin. Tanskalaistähti teki sopimuksen Brentfordin kanssa ja palasi Valioliigaan jo aiemmin. Nyt oli vuorossa paluu Tanskan maajoukkueeseen järkyttävän sydänpysähdyksen jälkeen.

Eriksen tuli vaihdosta kentälle Hollantia vastaan toiselle puoliajalle. Mies ehti olla kentällä vain pari minuuttia, kun hän pääsi tekopaikkaan boksin sisällä. Eriksen tykitti sydämensä kyllyydestä pallon vasempaan ylänurkkaan ja kavensi ottelun 3-2:een.

– Eriksen näyttää, että hän on edelleen pelipaikalleen se paras pelaaja Tanskalle. Mikä viimeistely! Se on kyllä aivan fantastinen laukaus, V Sportin selostaja Ville Kuusinen tunnelmoi.

Eriksenille osuma oli Tanskan paidassa 37., ja sen myötä hän nousi Michael Laudrupin rinnalle maajoukkuemaaleissa.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Paluu maajoukkueeseen, vaihdosta sisään, kaksi minuuttia kentällä ja pallo ensimmäisellä kosketuksella verkkoon.