Lyon ja FC Porto kohtasivat Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa torstaina. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 1-1 ja näin ollen Lyon eteni jatkoon yhteismaalein 2-1.

Portugalilaisten maalista vastasi kamppailussa brasilialainen Pepe upealla osumalla. Hyökkääjä laukoi pallon yläkulmaan volleylla, kun kamppailua oli pelattu 27 minuuttia. Mahtava osuma ei kuitenkaan riittänyt viemään portugalilaisseuraa jatkoon.

Myös ottelun selostaja Casper Pitkänen innostui Pepen osumasta, ”Jumankekka mikä osuma!”

Eurooppa-liigassa nähtiin torstaina viheriöllä myös suomalaisväriä. Glen Kamaran edustama Rangers eteni jatkoon, mutta Lukas Hradeckyn edustaman Leverkusenin eurotaival sen sijaan päättyi. Lue lisää tästä!

Pepen maalin näet alla olevalta V Sportin videolta. Kaikki Eurooppa-liigan ottelut ovat nähtävissä suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplayssa.