Wales on menossa kovaa vauhtia kohti MM-jatkokarsintafinaalia. Wales johtaa parhaillaan Itävaltaa jatkokarsintojen yksiosaisessa välieräottelussa 2-1. Ottelua noin 20 minuuttia pelaamatta.

Gareth Bale on viimeistellyt Walesin molemmat maalit.

32-vuotiaan maajoukkuekapteenin ottelun avausmaali oli kirjaimellisesti loistava. Real Madridista kuluvan kauden jälkeen poistuva Bale ampui vapaapotkun boksin ulkopuolelta ylänurkkaan ohi voimattomaksi jääneen Itävallan maalivahti Heinz Lindnerin.

Katso video maalista alempaa.

Toisen jakson alussa Bale onnistui toistamiseen maalinteossa. Tällä kertaa Bale nappasi pallon itselleen boksin sisällä ja laukoi sen varmasti takakulmaan. 2-0.

Bale on tehnyt torstai-illan aikana enemmän maaleja Walesin paidassa kuin koko kaudella seurajoukkueessaan.

Bale on pelannut Real Madridissa tällä kaudella vain 270 minuuttia ja on keskittynyt pitkälti vain maajoukkueotteluihin. Bale on ollut sivussa Real Madridin otteluista väitettyjen loukkaantumisten vuoksi, mutta omien sanojensa mukaan hän on huippukunnossa.