Lukas Hradeckyn kipparoima Bayer Leverkusen taipui torstaina niukasti maalein 2-3 Serie A:n kärkipään seuroihin kuuluvalle Atalantalle Bergamossa pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa. Atalantan tehokaksikko oli ukrainalainen, Serie A:n helmikuun pelaajaksi valittu Ruslan Malinovskiy ja kolumbialainen, kaksi maalia tehnyt Luis Muriel. Kaksikko myös syötti toistensa maalit.

Atalanta oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, ja Leverkusen saa kiittää suomalaismaalivahtiaan siitä, että ottelupari on edelleen elossa. Hradecky esitti ottelussa useita todella komeita ja tärkeitä torjuntoja.

Hradecky itse sanoi RTL:n haastattelussa Atalantan maalien syntyneen ”Leverkusenin helpoista pallonmenetyksistä”. Hän suhtautuu silti optimistisesti siihen, että Werkself onnistuu kaatamaan Atalantan ensi viikolla kotikentällään. Se kuitenkin suomalaista nyppii, ettei vierasmaalisääntö ole enää tällä kaudella voimassa.

– Se on vähän p*skaa. Meille kuitenkin riittää, että voitamme kotikentällä. Jo pelkästään se rohkaisee meitä, Hradecky totesi.

[readmore from=Hradecky-Lukas]

Leverkusenin valmentaja Gerardo Seoane jakoi pelin jälkeen avoimesti kiitosta huippupelin pelanneelle Hradeckylle.

– Kun olimme 1-3-tappiolla, meidän täytyy olla kiitollisia, että Lukas Hradecky teki joitain mahtavia torjuntoja ja esti useammat takaiskut. Ottelupari on auki ennen toista osaottelua, ja siitä tulee varmasti tiukka kamppailu, Seoane totesi.

Lähteet: Sportbuzzer ja Get Football News Germany