Mestarien liiga
Liverpool – Inter
Tiistai 08.03. klo 22:00

Inter Milanin menestys Mestarien liigassa näyttää olevan kiven takana myös tällä kaudella. Avausosassa Liverpool näytti tasaisessa ottelussa loppupuolella laatunsa, ja vei voiton lopulta lukemin 0-2. Tämä tietää Interille hikistä iltapuhdetta vieraissa. Mestarien liigassa on totuttu näkemään suurta draamaa, ja tämä on milanolaisten tavoite – mutta se vaatii ottelun ja taktiikan täydellistä onnistumista.

Avausosassa maalisarakkeeseen pääsivät vähemmän yllättävät nimet, kun Roberto Firmino sekä Mohamed Salah tekivät viimeisen vartin aikana maalin mieheen. Firmino on tähän otteluun epävarma tapaus, kuten myös Joel Matip sekä Thiago. Pool on aivan kammottavan kovassa töötissä, eikä se ole kohdannut aikoihin kentällä parempaansa. Joukkue pelaa monella rintamalla, ja peliruuhka on melkoinen. Tähän on kuitenkin valmistauduttu.

Interin terveystilanne on hyvä, mutta Nicolo Barella missaa ottelun pelikiellon vuoksi. Edelliset ottelut maaleitta nihkeillyt Nerazzurri avasi pellit perjantaina heikkoa Salernitanaa vastaan, ja Lautaro Martinez pääsi juhlimaan hattutemppua. Murskavoitto teki varmasti henkisellä puolella eetvarttia joukkueelle. Simone Inzaghin on otettava vieraspelissä riskejä, sillä kahden maalin takaa-ajoasemassa ei ole oikein muuta saumaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Inter saa otteluun hyvän alun, voidaan ottelussa nähdä varsinainen ilotulitus. Toisenlainenkin skenaario ja lopun pelailu on täysin mahdollista, mutta lähdetään yrittämään kunnon vonkaletta runsasmaalisuuden puolella – vetoihin siis yli 3.5 maalia kertoimella 2,57.

LYÖ VETO LUCKY SPORTSILLA