Valioliiga
Manchester United – Tottenham
Lauantai 12.03. klo 19:30

Sekä Manchester United että Tottenham haluaisivat epätoivoisesti olla top 4 -joukkueita, mutta kumpikaan ei tällä hetkellä sitä ole. Keskinäisessä kamppailussa pisteet ovatkin kalliit, eikä tätä ottelua olisi kummallakaan varaa hävitä, kun Arsenal on kaasutellut sarjataulukossa ohi. Molemmat joukkueet onnahtelevat, ja se uhkaa maksaa ensi kaudella Mestarien liigan paikan.

Ralf Rangnick tekee kärsivällistä työtä Unitedin kanssa, mutta kannattajilla kärsivällisyys on loppumassa, sillä vaikka peli on parantunut, valmista ei ole vielä tullut. Viikolla United huilasi, mutta viime viikonloppuna paikallispelissä ei voitu Citylle yhtään mitään. Kokoonpanopuolella Unitedilla on useita epävarmoja tapauksia, eikä esim. Cristiano Ronaldon pelaamisesta ole varmuutta. Lisäksi tuleva elintärkeä Mestarien liigan ottelu kummittelee jo ensi viikolla.

Spursin tunnelmat ovat kaksijakoiset: valioliigassa alla on kaksi murskavoittoa kriisijoukkueista, mutta FA Cupista tuli lähtö Middlesbroughin toimesta. Esitykset siis heittelevät aika lailla, ja tähän pitäisi Antonio Conten saada parannusta. Ryan Sessegnon loukkaantui voitollisessa Everton-pelissä, ja on tähän otteluun epävarma. Pari muutakin poissaoloa vierailla on, mutta Conte saa kentälle vähintäänkin säällisen kokoonpanon.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajasta ei vetoa saada aikaiseksi, mutta runsasmaalisuudesta saa viihdevedon kyllä oikein mukavasti. Kummallakin on tulivoimaa, ja Spursin vastahyökkäyksistä voi tulla osumia. Vetosuositukseksi kelpaa siis Ottelussa yli 2.5 maalia.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA