Pohjois-Makedonia järjesti todellisen yllätyksen torstai-iltana voitettuaan MM-jatkokarsintojen yksiosaisessa välieräottelussa vieraskentällä Italian 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi lisäajan kolmannella minuutilla. Lue lisää täältä.

Italian A-maajoukkueen avainpelaajiin lukeutuva Jorginho oli luonnollisesti järkyttynyt ottelun jälkeen.

– Tätä on vaikea kuvailla. On vaikea löytää vastauksia. Tämä sattuu todella paljon.

Jorginho epäonnistui MM-karsinnoissa kahdesti rangaistuspotkussa, joista etenkin jälkimmäinen epäonnistuminen nousi otsikoihin torstai-iltana.

[readmore from=Italia]

Italia ja Sveitsi kohtasivat toisensa MM-karsintojen toiseksi viimeisellä kierroksella marraskuussa. Italia olisi edennyt voitolla MM-lopputurnaukseen. Italialle tuomittiin ottelun viimeisellä minuutilla rangaistuspotku. Jorginho kuitenkin epäonnistui yrityksessään ja muutamaa päivää myöhemmin Italia joutui jatkokarsintoihin pelattuaan maalittoman tasapelin Pohjois-Irlannin kanssa.

– Totta puhuen se on vaikeaa, koska myös minun on katsottava todellisuutta. Minäkin olen vaikuttanut suoraan tähän tilanteeseen. Ne kaksi mokattua pilkkua seuraavat minua koko loppuelämäni ajan. Sitä on vaikea käsitellä, kun ei onnistu kummallakaan kerralla auttamaan joukkuetta. Kaikki sanovat, että on vain jatkettava eteenpäin, mutta tämä sattuu paljon siitä huolimatta.