Real Madrid isännöi PSG:tä keskiviikkoiltana Bernabéulla Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

PSG voitti avausosan 1-0.

PSG:n ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Marco Verratti käväisi lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Verrattin mukaan PSG ei voi lähteä toiseen osaan puolustamaan, sillä joukkue ei osaa sitä.

– Emme voi miettiä liikaa avausosaa ja sen tulosta. Olemme pelanneet vasta ottelun ensimmäisen jakson. Toinen on vielä pelaamatta. Meillä on pieni etulyöntiasema, mutta se ei merkitse mitään. Emme voi lähteä Bernabéulle puolustamaan, koska se ei kuulu peliimme, emmekä osaa tehdä sitä. Mielestäni meidän on lähdettävä sinne suurella mentaliteetilla ja persoonallisuudella.

Real Madridilla suuri poissaolo illan huippuottelussa – Neymar tietää sen tärkeyden: ”On parempi, ettei hän pelaa”

– Meidän on pelattava omaa peliämme ja olla sataprosenttisessa iskussa niin henkisesti kuin taktisesti. Myös yksilötasolla meidän on oltava huippuiskussa, sillä meidän pitää voittaa kaksinkamppailut niin puolustuksessa kuin keskikentälläkin. Real Madridia vastaan et tule voittamaan ottelua, jos annat itsestäsi 80 prosenttia. Real Madrid ei lahjoita meille mitään. Meidän on itse voitettava ja ansaittava jatkopaikka.

Verrattin mukaan PSG kykenee pelaamaan Real Madridia vastaan monella eri tavalla.

– Voimme pelata myös vastahyökkäysjalkapalloa, koska joukkueemme on hyökkäyksessä niin nopea. Meillä on Leo Messin, Neymarin, Ángel Di Marían ja Kylian Mbappén kaltaisia pelaajia. Kun saamme tilaa, meistä tulee entistä vaarallisempia.

Ottelu käynnistyy klo 22.00.