Chelsea-luotsi löi hanskat tiskiin Mestarien liigan nöyryytyksen jälkeen: ”Tällaisella esityksellä ei voi odottaa tuloksia”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid otti tukevan otteen Mestarien liigan välieräpaikasta, kun joukkue haki Stamford Bridgeltä 3-1-vierasvoiton keskiviikkoiltana.

Real Madridin suuri sankari oli Karim Benzema, joka laukoi ottelussa hattutempun.

Chelsea kärsi viime viikonloppuna nolon 1-4-kotitappion sarjanousija Brentfordille, ja nyt oli Real Madridin vuoro nöyryyttää lontoolaisia heidän kotiyleisönsä edessä.

Mestarien liigan voittoa puolustavan Chelsean peli on tällä hetkellä pahasti sekaisin, ja sen myöntää myös joukkueen manageri Thomas Tuchel.

– Jos jatkamme pelaamista tällä tavalla, häviämme Southamptonille [Valioliiga-ottelu] ja sitten meidät nujerretaan Bernabeulla [toinen osaottelu], pettynyt Tuchel sanoi.

– Tämä on raskas tappio. Ensimmäisen puoliajan peliesitys oli yksi kauheimmista, joita olen nähnyt meiltä täällä Stamford Bridgellä. Yksilöllisesti ja joukkueena se ei ollut lainkaan hyvä. Se oli kaukana standardeistamme ja sen takia hävisimme pelin.

Tuchelin mukaan ottelupari on jo ohi.

– Onko tämä ottelupari vielä elossa? Ei. Ei tämän päivän suorituksella.

– Tällaisella esityksellä ei voi odottaa tuloksia. Emme ole läheskään riittävän hyviä taktisesti, yksilöinä, kunnon puolesta tai haastamisessa.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!