HJK:n avainpelaajan kausi ohi – kahdeksan A-maaottelua Helmareissa pelannut konkari palaa Suomeen

© Kuva: Kansallinen Liiga / Kalevi Hämäläinen

Kansallisen Liigan menestystä janoava HJK tiedottaa kotisivuillaan, että sen avainpelaajaksi hankitun Katarina Naumasen kausi on valitettavasti ohi. 26-vuotiaalla Naumasella on polvivamma, joka ei salli pelaamista kauden 2022 aikana. Puolustajana tai keskikentällä pelaava Naumanen siirtyi HJK:hon täksi kaudeksi Hongasta, muttei ehtinyt pelata yhtään sarjapeliä.

Samassa yhteydessä HJK tiedotti myös uudesta pelaajasta. Joukkueeseen siirtyy kokkolalaislähtöinen Linda Nyman, joka on pelannut Suomen korkeimmalla sarjatasolla 129 ottelua Hongassa ja GBK:ssä vuosina 2013-2018. Sen jälkeen keskikenttäpelaaja on pelannut Damallsvenskania, Italian Serie A:ta, Espanjan La Ligaa sekä viimeksi Tanskan pääsarjaa. Kaikkiaan Nyman on pelannut ulkomailla 47 pääsarjapeliä.

28-vuotias Nyman on pelannut myös kahdeksan A-maaottelua. Ensimmäisen hän pelasi maaliskuussa 2018 ja toistaiseksi viimeisimmän noin kaksi vuotta sitten.

– Haastavan viime vuoden jälkeen tuntui siltä, että tarvitsen ympäristön, missä voin taas löytää itseni pelaajana ja palata takaisin nauttimaan jalkapallosta. HJK oli heti päällimmäisenä mielessäni ja lopulta myös kiinnostusta oli molemmin puolin, Nyman kommentoi siirtoaan.

– Henkilökohtaisesti tavoitteeni on päästä takaisin omaan huippukuntoon, nauttia pelaamisesta ja sitä kautta auttaa joukkuetta pääsemään kauden tavoitteisiin.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.