Teemu Pukin edustama Norwich nappasi sunnuntaina pitkästä aikaa voiton Valioliigassa, kun se kaatoi kotikentällään Burnleyn lukemin 2-0. Suomalaishyökkääjä viimeisteli joukkueensa toisen osuman toisella puoliajalla. Pukki on nyt iskenyt tällä kaudella yhdeksän osumaa Valioliigassa.

Yhteensä suomalaiskärki on osunut neljän kauden aikana 150 pelaamassaan kamppailussa Norwichin paidassa huimat 75 kertaa, kun mukaan lasketaan sarjaottelut (Valioliiga ja Mestaruussarja). Tuossa tilastossa Pukki on Englannin kentillä neljännellä sijalla kyseisenä ajanjaksona. Edellä ovat vain Mohamed Salah (83), Ivan Toney (83) sekä Aleksandar Mitrovic (78).

OptaJoe

@OptaJoe
75 - Only Mohamed Salah (83) Ivan Toney (83), and Aleksandar Mitrovic (78) have scored more English league goals since the start of the 2018-19 campaign than Teemu Pukki, who has notched his 75th goal over this period. Finito.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pukin arvosta Norwichille kertoo kaiken oleellisen se fakta, että hän on iskenyt elokuusta 2018 lähtien peräti 35 prosenttia kaikista joukkueensa osumista, kun mukaan lasketaan Valioliigassa ja Mestaruussarjassa tehdyt maalit.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
⚽️ Teemu Pukki marks his 150th League appearance for @NorwichCityFC with his 75th goal - has scored 35% of his club’s League goals since his debut in Aug 2018

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pukin maalin sunnuntain kamppailusta voit katsoa alla olevalta Viaplayn videolta!