Viikonlopun veikkausliigakierroksen kohokohtiin kuului ehdottomasti HJK:n ja FC Interin odotettu kohtaaminen Helsingissä. Otteluun toi kosolti lisäväriä, että Perparim Hetemaj teki ottelussa paluun Veikkausliigaan 16 vuoden poissaolon jälkeen.

Hetemaj ja FC Interin tähtipelaaja Petteri Forsell ovat tunnetusti käyneet kieli poskessa melkoista sanailua ja piikittelyä vuosien varrella. Nyt herrat kohtasivat pitkän tauon jälkeen myös kentällä, kun Hetemaj vaihdettiin puoliajalla pelaamaan. Forsell pelasi Interin avauskokoonpanossa.

Pelin alla haastatteluissa kysyttiin miesten tunnelmia toistensa kohtaamisesta. Sanailusta tuli nytkin varsin lupsakkaa.

”Aiotko yrittää tänään vähän horjuttaa henkisellä puolella?”, Hetemajlta kysyttiin Ruudun haastattelussa.

– En mä usko. Petteri… Ei sitä oikein voi horjuttaa, se on kova kaveri, ”Perpa” vastasi naurahtaen.

Kun Forsellilta puolestaan kysyttiin, kuinka innokkaasti hän odotti Hetemajn kohtaamista, oli vastaus lyhyt, mutta selkeä:

– Kuka se on, Forsell vastasi ja poistui haastattelusta.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kuka se on? 😎

Lämminhenkistä sanailua @Perpa56 & @PetteriForsell välillä.

#Veikkausliiga

🎥 Ruutu

Hetemaj tuli kentälle 1-1-tilanteessa, mutta toisella puoliajalla Inter meni menojaan. Turkulaiset tekivät toisella 45-minuuttisella peräti kolme maalia ja hakivat Helsingistä tylyn 4-1-voiton. Forsell kuitenkin nautti selkeästi ystävänsä kohtaamisesta ja latasi itse Twitteriin vielä Hetemajn paluuta hehkuttavan twiitin.

– Yks uran lämpimimmistä syleistä puoliajalla. Kattokaa mitä pelaajia meidän kotimaisessa sarjassa on. Ilmat lämpenee ja kentät vihertää. Tervetuloa nauttimaan. Perpa56, kohta pääsee ulkojäille, Forsell kirjoitti.

Petteri Forsell

@PetteriForsell
Yks uran lämpimimmistä syleistä puoliajalla❤️ Kattokaa mitä pelaajia meidän kotimaisessa sarjassa on. Ilmat lämpenee ja kentät vihertää. Tervetuloa nauttimaan. @Perpa56 , kohta pääsee ulkojäille.