Lähde: PSG asetti Neymarille hintalapun – yli puolet ostohintaa pienempi

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain on asettanut joukkueen brasilialaistähti Neymarille 90 miljoonan euron hintalapun, väittää Daily Star.

Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen kesällä 2017. PSG maksoi tähtihyökkääjästä tuolloin peräti 222 miljoonan euron siirtokorvauksen, joka on edelleen maailmanennätyssumma.

PSG on tehnyt lukuisia nimekkäitä pelaajahankintoja Neymarin saapumisenkin jälkeen, mutta se ei ole vieläkään onnistunut päätavoitteessaan: Mestarien liigan voitossa. Kuluvalla kaudella Pariisin tähtisikermän pelit Mestarien liigassa päättyivät jo neljännesvälierävaiheeseen.

Neymar on saanut viime kuukausien aikana seuran omilta kannattajilta armotonta kritiikkiä, ja hänelle on muun muassa buuattu useaan otteeseen. Brasilialaistähteä kannattajien käytös ei ole juurikaan hetkauttanut. Hän nauttii PSG:ssä jättimäistä palkkaa, jonka uskotaan olevan yksi merkittävimmistä syistä siihen, että hän haluaa pelata seurassa vuoteen 2025 asti ulottuvan sopimuksensa loppuun saakka.

Daily Starin mukaan PSG sen sijaan olisi enemmän kuin halukas myymään Neymarin. Seura on asettanut hänelle houkuttelevan 90 miljoonan euron ”alehinnan”, jolla se pyrkii saamaan palkkakuninkaansa kaupaksi. PSG:n pyyntihinta on vain 40% siitä, mitä seura maksoi Neymarista viisi vuotta sitten.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.