Valioliigan mestaruustaisto käy kuumana. Manchester Cityn ja Liverpoolin toisistaan erottaa vain yksi piste, kun enää kuusi ottelukierrosta on pelaamatta.

City ja Liverpool kohtasivat parin viime viikon aikana kahdesti. Valioliigassa joukkueet tasasivat pisteet 2-2-lukemin, mutta FA Cupin välieräottelussa Liverpool oli niukasti parempi maalein 3-2.

Evertonista ja Manchester Unitedista tuttu hyökkääjälegenda Wayne Rooney ei ymmärrettävistä syistä toivo kummallekaan joukkueelle mestaruutta, mutta uskoo, että Liverpool sai keskinäisistä otteluista buustia ja juhlii kauden päätteeksi Valioliigan mestaruutta.

– En haluaisi kummankaan heistä voittavan [mestaruutta], mutta toinen heistä sen tulee voittamaan. Luulen, että mestaruus menee Liverpoolille, Rooney sanoi Beanyman Sportsille.

– Mielestäni he [Liverpool] ovat todella näyttäneet vahvoilta viime kuukausina ja uskon, että FA Cupin välierän voittamisella voi olla vaikutusta siihen [mestaruuskamppailuun]. Minulla on sellainen tunne, että Liverpool tulee mestaruuden voittamaan.

– Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy. Toivon mieluummin Cityn voittavan sen.

Valioliigan mestaruuskamppailun kannalta merkittäviä pelejä pelataan jälleen viikonloppuna. Manchester City kohtaa lauantaina kotikentällään Watfordin, Liverpool puolestaan isännöi sunnuntaina paikallisvastustaja Evertonia.