Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoi perjantaina lehdistötilaisuudessaan, että hän olisi valmis allekirjoittamaan kymmenvuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Guardiola, 51, on luotsannut Cityä kesästä 2016 lähtien ja voittanut manchesteriläisten kanssa kahdeksan pokaalia. Joukkue taistelee triplamestaruudesta (Valioliiga, FA Cup, Mestarien liiga) myös tällä kaudella.

Espanjalaisluotsi on usein toistellut, että hän on onnellinen Cityssä, mutta Guardiola on aina kommentoinut varovasti, kun häneltä on kysytty, kuinka kauan hän aikoo valmentaa Manchesterissä. Lisäksi hän on aiemmin sanonut, että häntä voisi kiinnostaa maajoukkueen valmentaminen.

Viime päivinä espanjalaismediassa on huhuttu, että Brasilia olisi kiinnostunut palkkaamaan Guardiolan miesten maajoukkueensa seuraavaksi päävalmentajaksi. Guardiolan sopimus Cityssä päättyy ensi kauden jälkeen, ja Brasilian päävalmentaja Tite kertoi hiljattain, että hän jättää pestinsä ensi talvena Qatarin MM-kisojen jälkeen.

Guardiolalta kysyttiin Brasilia-huhuista lehdistötilaisuudessaan, mutta hänellä ei ole hajuakaan, mistä ne ovat saaneet alkunsa.

– Ei tänään, älkää viitsikö, sanoi Guardiola Manchester Evening Newsin mukaan.

– Minulla on sopimus täällä, olen niin onnellinen. Olen valmis jäämään tänne ikuisesti. Voisin pidentää sopimustani kymmenellä vuodella, mutta nyt ei ole sen aika.

– En tiedä, mistä se (huhu) on tullut.