Takatalvi yllätti jalkapalloilijat – TPS-valmentaja Jonatan Johansson: ”En muista, että olisin koskaan pelannut tuollaisella kentällä”

KTP:n ja TPS:n välinen Miesten Ykkösen ottelu sai torstaina erikoisen käänteen, kun kenttä peittyi pelin edetessä lähes täysin lumin alle.

Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Myllykoskella, koska KTP:n Arto Tolsa -areenalle vaihdettiin uutta tekonurmea.

Juuri ennen aloitusvihellystä kevyt tupruttelu vaihtui sankaksi lumisateeksi, joka vain yltyi yltymistään. Tauolla kenttämestarien oli harjoilla putsattava kentän rajat näkyviin, mutta muuten pelialustasta ei toisella puoliajalla juuri vihreää erottanut.

– Jännää, että vappuna on tällainen lumisade. Toisella puoliajalla ei pystynyt pelaamaan minkäänlaista syöttöpeliä, sillä kenttä oli niin luminen. En muista, että olisin itse koskaan pelannut futista tuollaisella kentällä, kommentoi TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson seuran sivuilla.

– Heti kun tultiin tänne, niin huomattiin, että lunta tulee maahan ja tajuttiin, että tänään voi tulla aikamoinen härkätaistelu. Yhtäkkiä olikin paljon lunta maassa, eikä palloa kannattanut pitää kauheasti maassa. Molemmat joukkueet joutuivat vähän heittämään ja roiskimaan [palloa], kommentoi TPS:n keskikenttäpelaaja Daniel Rantanen Ruudun haastattelussa.

– Meillähän on tänä talvena ollut tämmösiä jo useamminkin, joten ollaan jo totuteltu tämmöiseen säähän, sanoi KTP:n puolustaja Lassi Nurmos.

– Alkuun siinä jotain jalkapallon tapaistakin peliä varmaan oli, mutta sitten se (lumisade) meni aika pahaksi, niin aika haasteellista oli pallon syöttäminen ja haltuunottaminen.

Ottelu päättyi 0-0-tasapeliin.

Voit katsoa alta Ruudun videon Myllykosken sääolosuhteista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.