Alakerta kunnossa – Bayern Münchenin kapteeni Manuel Neuerille jatkosopimus

© Kuva: Getty Images

Tällä kaudella kymmenennen peräkkäisen Bundesliigan mestaruutensa voittanut Bayern München tiedottaa tehneensä jatkosopimuksen pitkäaikaisen luottomaalivahtinsa Manuel Neuerin kanssa. 36-vuotiaan torjujan vanha sopimus oli voimassa vuoteen 2023 saakka, mutta nyt sitä on jatkettu vuodella kesään 2024.

Bayernin kapteenina toimiva Neuer on pelannut seurassa jo vuodesta 2011 lähtien. Häntä pidempään joukkueessa on pelannut vain Thomas Müller, joka jatkoi äskettäin sopimustaan niin ikään vuoteen 2024.

– Manuel Neuer on maailman paras maalivahti ja jo vuosien ajan kansainvälinen vertailukohta. On valtava saavutus pelata noin pitkään jatkuvasti maailman huipputasolla. Olemme erittäin iloisia jatkettuamme hänen sopimustaan. Manuel on Bayernin historian yksi johtavista hahmoista, seuran johtokunnan puheenjohtaja Oliver Kahn kommentoi.

Neuer siirtyi Bayerniin aikanaan Schalkesta pienen kohun saattelemana, mutta on nyt siis jo kymmenkertainen saksanmestari baijerilaisjoukkueessa. Kaikkiaan Neuer on pelannut Bayernissa 472 virallista ottelua, joissa nolla on pysynyt omissa 226 kertaa. Neuer on sopimuksensa päättyessä juuri ennen Saksan EM-kotikisoja 38-vuotias.

– Meillä tulee olemaan taas todella hyvä joukkue, jonka kanssa pelaamme kaikista mestaruuksista. Haluaisin olla maalivahtina, kapteenina ja johtavana pelaajana tärkeä tekijä korkeissa tavoitteissamme. Haluamme parantaa omaa ennätyksellistä mestaruusputkeamme ja taistella loppuun asti myös Saksan Cupista ja Mestarien liigan voitosta, Neuer totesi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.