Bild: Erling Braut Håland sai tahtonsa läpi – uudessa sopimuksessa mukana ulosostopykälä

© Kuva: Getty Images

Manchester City tiedotti aiemmin tällä viikolla päässeensä yhteisymmärrykseen Borussia Dortmundin kanssa Erling Braut Hålandin siirrosta.

21-vuotias huippuhyökkääjä siirtyy kesällä Manchester Cityyn. Manchester City aktivoi Hålandin sopimuksessa olevan noin 60 miljoonan euron ulosostopykälän.

Saksalaislehti Bildin mukaan Håland sai tahtonsa läpi. Nimittäin hyökkääjän uuteen sopimukseen on sisällytetty 150 miljoonan euron ulosostopykälä, joka on aktivoitavissa kesällä 2024, eli toisen kauden jälkeen. Hålandin sopimus ulottuu kesään 2027.

Espanjalaislehdistön mukaan muun muassa Real Madrid ei ollut halukas sisällyttämään verrattain pientä ulosostopykälää Hålandin sopimukseen, ja se oli yksi syistä, minkä vuoksi norjalaiskärki ei lopulta siirtynyt hiljattain La Ligan mestaruuden voittaneen Real Madridin vahvuuteen.

Hålandin edesmennyt agentti Mino Raiola halusi sisällyttää kyseisen ulosostopykälän hyökkääjän uuteen sopimukseen.

Håland on aiemminkin vaatinut siirtomarkkinoihin nähden varsin halpaa ulosostopykälää sopimuksiinsa. RB Salzburgissa pykälä oli 20 miljoonaa euroa ja Dortmundissa se oli 60 miljoonaa euroa.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️