”Fantastinen hyökkääjä” – Teemu Pukille komeita ylistyssanoja, Norwich pelaa vielä isosta rahapotista

© Kuva: Getty Images

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on osunut Valioliigassa tällä kaudella 11 kertaa maalipuiden väliin. Norwich kohtaa päätöskierroksella Tottenhamin ja pelissä on vielä isot rahalliset panokset, vaikka putoaminen onkin jo varmaa.

Norwich voi vielä nousta sarjataulukossa Watfordin ohi, mikä toisi seuran kassaan arviolta noin kaksi miljoonaa puntaa, eli noin 2,4 miljoonaa euroa.

Norwichin päävalmentaja Dean Smith ylisti suomalaishyökkääjää ennen viimeistä ottelua. Norwichin kannattajat äänestivät Pukin seuran vuoden pelaajaksi hiljattain. Smithin mukaan Tottenhamin kannattaa olla tarkkana Pukin kanssa sunnuntaina.

– Pukin juoksut ovat erinomaisia. Hän pääsee paikoille, koska on niin fiksu. Hän myös kuljettaa palloa hyvin ja saa puolustajien tasapainon järkkymään. Hänellä on nyt kasassa 11 maalia Valioliigassa ja hän haluaa lisää Tottenhamia vastaan. Hän on fantastinen hyökkääjä meille, Smith sanoi Norfolkliven mukaan.

Pukki on nyt samassa maalimäärässä, mihin hän ylsi kaudella 2019-20. Siinäkin mielessä suomalaishyökkääjällä varmasti riittää nälkää päätöskierrokselle.

Panoksia toki riittää myös Tottenhamilla, joka pelaa pääsystä Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Spurs on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, kaksi pistettä Arsenalia edellä. Voitto varmistaisi neljännen sijan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.