HJK:n vaihtopelaajilta törkeää toimintaa pikkufaneja kohtaan – supertähti Perparim Hetemaj pelasti lopulta tilanteen

© Kuva: Juha Tamminen

HJK haki Turusta kolme pistettä tiistaina, mutta osalla pelaajista on syytä katsoa peiliin. HJK:n vaihtopelaajien käytös pikkulapsia kohtaan ei ollut suurseuran vaatimalla tasolla.

Twitterissä nousi esiin kuvia, joissa ihmeteltiin HJK:n vaihtopelaajien käytöstä, kun joukkue asteli kentälle Interiä vastaan. Pelaajat saapuivat Veritas Stadionin pukukoppikäytävästä kentälle ja sisääntulon ympärille oli kasaantunut useita innokkaita lapsia.

Lapset yrittivät saada kontaktia HJK:n vaihtopelaajiin käsi ojossa, mutta suurin osa pelaajista käveli tylysti ohi. Tilanteen pelasti kuitenkin maailmaa nähnyt Veikkausliigan supertähti Perparim Hetemaj, joka otti tilanteesta ilon irti niin kuin pitääkin.

Hetemaj antoi pikkufaneille ylävitosia ja vaihtoi vielä muutaman sanan lasten kanssa. Hetemaj’lta esimerkillistä toimintaa, mutta muiden vaihtopelaajien toimintaa on vaikea perustella. Käytöstä on turha selitellä edes sillä, että valtaosa lapsista oli Interin kannattajia.

– Ennen Interin ja HJK:n pelin alkua pienet Inter-junnut tarjoaa läpsyä Klubin vaihtomiehille. Muut kävelevät katsomatta ohi lapsista, mutta Perparim Hetemaj tarjoaa kaikille junnuille ylävitoset ja pienet jutut perään. Tyyliä ei voi ostaa, Aki Hiltunen kirjoitti Twitterissä kuvien kera.

Myös MTV Urheilun jalkapallotoimittaja Timo Innanen kommentoi tapausta Twitterissä.

– Jokainen jalkapallotoimija rakentaa kulttuuria omalla tavallaan. Teot ratkaisevat, Innanen kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.