Jürgen Kloppilta suorat sanat UEFA:lle: ”Naurettava keksintö”

© Kuva: Getty Images

UEFA Nations League potkaistaan käyntiin kesäkuun alussa. Maajoukkueet pelaavat neljä Nations Leaguen ottelua kahden viikon sisällä.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Kloppin mielestä Nations Leaguen järjestämisessä ei ole mitään järkeä. Kloppin mukaan pelaajia rasitetaan liikaa.

Muun muassa Kloppin Liverpool pelaa tällä kaudella jokaisen mahdollisen ottelun edettyään kaikissa kilpailuissa finaaliin. Liverpool pelaa tällä kaudella yhteensä 63 ottelua.

– Ajattelen edelleen, että Nations Leaguen perustaminen on yksi jalkapallomaailman naurettavimmista keksinnöstä. Pelaajat pelaavat kaudessa yli 70 ottelua ja heti kauden loputtua ottelumäärä nousee Nations Leaguen myötä 75:een. Se on hullua. Nations Leaguen otteluita pelataan, koska meidän on pelattava silloinkin, kun kausi on jo päättynyt. Vaikuttaa siltä, että on ihan samantekevää, pelaammeko sitten kauden jälkeen 4-5 A-maaottelua lisää.

Kloppin mielestä UEFA:n pitäisi keksiä muita tapoja tienata lisää rahaa. Saksalaisluotsin mukaan muun muassa kannattajille pitäisi antaa enemmän lippuja Mestarien liigan finaaliin.

– Mielestäni se olisi parempi idea, jos UEFA tienaisi enemmän rahaa Mestarien liigan finaalista ja voisi siten lopettaa koko Nations Leaguen. Se olisi ratkaisuni. Samalla kannattajille pitäisi antaa enemmän lippuja Mestarien liigan finaaliin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.