Katso: Taistelija! – Eintracht Frankfurtin kapteeni julkaisi karun kuvan kasvoistaan – rautanappi teki pahaa jälkeä

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt juhli 42 vuoden tauon jälkeen ensimmäistä kertaa eurokentillä, kun se voitti keskiviikon ja torstain välisenä yönä Europpa-liigan mestaruuden. Finaalissa Rangers kaatui rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Yksi Eintracht Frankfurtin sankareista oli keskikentällä taistellut kapteeni Sebastian Rode. Jo ensimmäisen puoliajan alkupuolella Rode koki kovia, kun Rangersin John Lundstarmin jalka osui Rodea päähän. Rautanapit raapaisivat otsaan ikävän naarmun, josta valui runsaasti verta.

Rodea paikkailtiin kentän pinnassa useamman minuutin ajan. Hän kävi vaihtamassa verisen pelipaitansa ja palasi kentälle.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

Nappulakenkien rautanapit raapaisivat ikävän vekin Sebastian Roden kasvoihin ottelun alkupuolella. Kuva: Getty Images.
Rode jatkoi kuitenkin ottelua paikkauksen jälkeen. Kuva: Getty Images.

Ottelun jälkeen Roden otsaan ommeltiin useampi tikki. Mies jakoi kuvan kasvoistaan Twitterissä.

– Tämä joukkue on uskomaton. Ansaitsimme tämän kaiken, ja olemme uskomattoman onnellisia siitä, että saamme juhlia kannattajiemme kanssa. Tämä on ollut pitkä ja raskas matka, Rode kommentoi ottelun jälkeen kultainen mitalia kaulassaan seuran nettisivujen mukaan.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Ottelun hahmo oli ehdottomasti Eintrachtin maalivahti Kevin Trapp, joka torjui jatkoajan lopulla lähes varman maalin. Rangaistuspotkukilpailussa Trapp torjui jalallaan Aaron Ramseyn yrityksen.

– Tätä ei voi sanoin kuvailla. Tämä on urani paras hetki. Olen niin ylpeä ja olemme tehneet todella ison määrän ihmisiä ylpeiksi. Yritin auttaa joukkuetta silloin, kun he tarvitsivat minua, Trapp kommentoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.