Siirtoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kertoo, että Real Madrid on päässyt yhteisymmärrykseen Antonio Rüdigerin sopimuksesta.

Romanon osumatarkkuus siirtouutisissa on sen verran vakuuttava, että Rüdigerin, 29, siirtoa voidaan pitää varmana. Romanon mukaan Chelseata tällä hetkellä edustava Rüdiger allekirjoittaa lähipäivinä Real Madridin kanssa neljän vuoden sopimuksen.

Chelseassa tällä kaudella joukkueen johtohahmoksi noussut Rüdiger on näillä näkymin kesän ensimmäisiä jättisiirtoja. Real Madrid on etsinyt vahvistusta toppariosastolleen ja näillä näkymin saa sellaisen kesällä vieläpä ilman siirokorvausta, sillä Rüdigerin sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvaan kauteen.

Real Madrid juhli viikonloppuna La Ligan mestaruutta ja pelaa keskiviikkona Mestarien liigan toisessa välierässä Manchester Cityä vastaan. Avausosa päättyi Manchesterissa Cityn 4-3-voittoon.

Siirron avainasemassa on ollut Romanon mukaan Real Madridin nykyinen päävalmentaja Carlo Ancelotti, joka on tehnyt selväksi, että hän haluaa Rüdigerin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.