Brasilialaislegenda Ronaldinho ei ymmärrä entisen seuransa Paris Saint-Germainin kannattajia, jotka viheltävät ja buuavat joukkueen suurimmille tähdille.

Ronaldinho, 42, edusti PSG:tä vuosituhannen alussa, ja nykyään seurassa pelaavat hänen entiset joukkuekaverinsa Lionel Messi ja Neymar.

Niin Messille, 34, kuin Neymarille, 30, on vihelletty, kun PSG:n pelit eivät ole sujuneet odotetulla tavalla. Pariisilaisjätti voitti Ranskan mestaruuden tälläkin kaudella, mutta pettymys Mestarien liigassa sai osan faneista kääntymään joukkueen tähtipelaajia vastaan.

Ronaldinhon mukaan siinä ei ole mitään mieltä, että debyyttikauttaan PSG:ssä pelaava Messi ja loukkaantumisista kärsinyt Neymar ovat saaneet kannattajien vihat niskaansa.

– En ymmärrä, koska he kaikki ovat kaikki mahtavia pelaajia. Haluatteko muuttaa kaiken? Mitä te haluatte, maailman huonoimmat pelaajat? kommentoi Ronaldinho RMC Sportin haastattelussa.

– Meidän on odotettava, että he sisäistävät uuden elämäntavan ja pelityylin. Muu tulee hitaasti. Tämä sopeutumisvaihe on normaali asia.

– Neymar on yksi maailman parhaista pelaajista. Hänellä on ollut useita loukkaantumisia tällä kaudella. Hän on todella erityinen pelaaja PSG:lle, kun hän on sataprosenttisessa kunnossa.

– Neymar, [Ángel] Di María, Messi… Mahtavimmat pelaajat yhdessä. Jos kannattajat eivät ole siihen tyytyväisiä, niin kenet te sitten laittaisitte kentälle?