Lukas Hradeckyn jatkosopimuksen syntyminen hyvin lähellä – kauden päätökseen selkeä tavoite

© Kuva: Getty Images

Ensi kauden Mestarien liigassa nähdään mitä todennäköisimmin jälleen ainakin yksi suomalaispelaaja, Bayer Leverkusenin kapteeni Lukas Hradecky. Werkself varmisti viime viikonlopun Hoffenheim-voitollaan paikkansa Bundesliigan neljän parhaan joukossa, eikä mikään viittaa siihen, että suomalainen olisi Leverkusenista lähdössä.

168 virallista ottelua Leverkusenissa pelanneen Hradeckyn nykyinen sopimus ulottuu kesään 2023. Kickerin mukaan maalivahdin ja seuran väliset jatkosopimusneuvottelut ovat kuitenkin edenneet erittäin hyvin, ja jatkopahvi voi syntyä jo lähiaikoina. Tämän vahvisti Kickerille myös Hradecky itse.

– Keskustelut olivat todella hyviä, Hradecky sanoi.

Bayer Leverkusenin sarjasijoitus kolmantena on ja pysyy, sillä sekä eteen- että taaksepäin on yli kolmen pisteen rako, kun pelaamatta on enää yksi kierros. Siinä Leverkusen saa vieraakseen Mestarien liiga -paikasta yhä taistelevan Freiburgin. Vierailla on siis panosta enemmän, mutta Leverkusenkin haluaa pelin voittaa.

– Haluamme neljännen peräkkäisen voiton. 64 pistettä on hyvä tavoite. En tiedä, olenko jo joskus saanut yhtä hyvän saaliin, Hradecky sanoi.

Kausi on ollut Leverkusenin paras sitten kauden 2012-2013, jolloin se saavutti 65 pistettä, sijoittuen niin ikään kolmanneksi. Samalla kaudella syntyi myös Leverkusenin seurahistorian yhden kauden maaliennätys, kun Stefan Kießling teki joukkueelleen 25 maalia. Nyt ennätystä halajaa nimiinsä tshekkihyökkääjä Patrik Schick, joka on tehnyt 24 maalia vain 26 ottelussa.

– Patrik on pelannut erinomaisen kauden. Ilman hänen maalejaan emme olisi selviytyneet Mestarien liigaan, Hradecky kehui maalitykkiä.

Hradecky itse on pelannut tällä kaudella kahdeksan nollapeliä ja päästänyt 44 maalia Bundesliigassa. Hän on pelannut yhtä vaille kaikki 33 sarjapelistä. Yksi jäi väliin koronavirustartunnan vuoksi.

Lähde: Transfermarkt


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.