Miksi Kylian Mbappé jäi PSG:hen? – Thierry Henryllä ei aavistustakaan: ”Onneksi hän päätti jäädä”

© Kuva: Getty Images

PSG tiedotti viime lauantaina tehneensä kolmivuotisen jatkosopimuksen Kylian Mbappén kanssa.

Mbappé päätti hylätä Real Madridin tarjouksen jäädäkseen PSG:hen.

Kyseessä oli tiettävästi jo toinen kerta, kun Mbappé kieltäytyi uransa aikana Real Madridin tarjouksesta. Edellisen kerran Mbappé kieltäytyi kunniasta kesällä 2017, jolloin hän päätti siirtyä PSG:hen.

Goal haastatteli Thierry Henryä, joka otti kantaa Mbappén tuoreeseen jatkosopimukseen. Henry ei osannut sanoa, mikä johti siihen, että Mbappé päätti lopulta jäädä PSG:hen.

– Mbappén jääminen PSG:hen on loistava uutinen ranskalaiselle jalkapallolle. Oletin hänen lähtevän PSG:stä. Uskon Mbappén muuttaneen mielipidettään. En täysin tiedä, minkä vuoksi hän päätti vaihtaa mielipidettään. Sen täytyy johtua jostain neuvotteluissa tapahtuneesta asiasta. Oli hullua kuulla, että Ranskan presidentti Emmanuel Macron soitti Mbappélle ja pyysi häntä jäämään PSG:hen.

Henryn mielestä Mbappén jääminen PSG:hen on tärkeää monelle eri taholle.

– Mielestäni on selvää, että PSG:llä on paikka Mbappén sydämessä. Jos PSG olisi menettänyt Mbappén kaltaisen pelaajan, olisi Mestarien liigan voittaminen entistä vaikeampaa. Onneksi hän päätti jäädä. Ranskalainen jalkapallo maajoukkue mukaan lukien on korkeimmalla tasolla pitkään aikaan. Mbappén jääminen oli elintärkeää PSG:lle, Pariisille ja ranskalaiselle jalkapallolle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.